Like ons op Facebook

Op ons kan je rekenen

Onze diensten

Bekijk ons uitgebreid aanbod aan diensten of neem contact op. Wij helpen je graag verder.

Hellende
daken

meer weten

Platte
daken

meer weten

Gevel
werken

meer weten

Dakraam &
koepels

meer weten

Reinigen van
daken & gevels

meer weten

Isolatie
plaatsen

meer weten

Zink &
koperwerken

meer weten

Gyproc werken
& herstellingen

meer weten

Hellende daken

Alles voor uw dak onder één dak! Bij LMconstruct kan je terecht voor al uw dakwerken. Van herstellingen tot reiniging of renovatie, onze experten helpen je met veel plezier verder.

Platte daken

Met een plat dak benut je de ruimte onder het dak optimaal. Er zijn immers geen schuine wanden, waardoor de indeling vrij te bepalen is moderne uitstraling. Een plat dak is makkelijker te plaatsen zeker ten opzichten van een hellend dak naar timmerwerk toe.

Waarom kiezen voor EPDM:

EPDM is een eenlaagse synthetische dakrubber. EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. EPDM afdichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekeren een levensduur van minstens 50 jaar. VM Building Solutions ontwikkelt bouwtechnische oplossingen met de hoogste beschermingsfactor zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Kwaliteit is onze zorg!

Gevelwerken

Uw gevel renoveren is voor elk huis een zeer goede investering. Je verhoogt zo niet enkel de waarde van je huis maar ook tegelijk een nieuwe look waardoor je de komende jaren gerust kan zijn en beschermd blijven van alle elementen. Neem contact op met onze experten en wij bezorgen je tijdig een offerte.

Dakramen en koepels

Ook voor het plaatsen van uw dakramen of koepels ben je bij ons aan het juiste adres. Geen opdracht die onze expertise en ervaring niet aan kan. Neem gerust contact op zodat wij samen met u de mogelijkheden en prijs kunnen bekijken.

Reinigen van daken, gevels en goten

Consequent je daken en gevels laten reinigen is cruciaal voor het onderhoud en duurzaamheid van uw daken en gevels.

Zink en koperwerken

Last van waterschade of zijn je dakgoten aan onderhoud of vervanging toe? Neem contact op met LMconstruct en doe dienst op onze expertise. Zink is niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk waardoor het de keuze is bij uitstek voor dakgoten. Ook qua onderhoud is zink de ideale keuze voor elke dakgoot.

Gyprocwerken & herstellingen

Nieuwe muren of plafond in gipskarton laten plaatsen is een uitstekend idee. Prijs kwaliteit is gyproc ideaal. Neem zeker contact op met ons om de mogelijkheden en prijs te bespreken.

Isolatie plaatsen

Met de stijgende energieprijzen en nieuwe regelgevingen die om de zoveel jaren veranderen is investeren in isolatie steeds belangrijker. Goed vakmanschap en expertise maken daarbij een enorm verschil. Vraag je offerte aan en bespaar binnenkort op je energiekosten.

Dit zeggen onze klanten

menu
STUUR EEN BERICHT

    Naam

    Email

    Bericht