Like ons op Facebook

Dakgoten in regio Lochristi

Zijn de dakgoten van uw woning in Lochristi en omgeving aan reparatie of vervanging toe? Dan is LM Construct de partner die u zoekt. Wij houden ons bezig met allerlei zink- en koperwerken, waaronder het herstellen of vervangen van uw dakgoten. Zink is namelijk niet alleen duurzaam, maar ook goed het milieu. Lees verder en ontdek waarom u een beroep wilt doen op onze dienstverlening.

Platte
daken

meer weten

Hellende
daken

meer weten

Gevel
werken

meer weten

Dakraam &
koepels

meer weten

Wij herstellen of vervangen uw dakgoten

Onze gedreven en professionele dakwerker is van alle markten thuis. Daarom is hij dan ook dé geschikte persoon om uw dakgoten te herstellen, of indien nodig, te vervangen. Wij raden graag het materiaal zink aan, aangezien deze gemakkelijk is in onderhoud, uw woning een mooie uitstraling geeft en heel ecologisch is. Bent u overtuigd? Dan stellen wij graag een vrijblijvende en transparante offerte op voor het herstel of de vervanging van uw dakgoten of voor een andere dienstverlening. Zo zijn wij ook in staat uw gevel of dak te reinigen. Bij al onze werkzaamheden staat een open communicatie steeds voorop!

Reinigen van
daken & gevels

meer weten

Zink &
koperwerken

meer weten

Isolatie
plaatsen

meer weten

Gyproc werken
& herstellingen

meer weten

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u een beroep op ons doen voor het herstel of de reparatie van uw dakgoten, of zoekt u iemand voor het plaatsen van EPDM op uw daken? Geen probleem! Contacteer ons gerust voor meer informatie of indien u nog vragen heeft. Dat doet u aan de hand van ons contactformulier of door te bellen naar +32 477 37 35 97.

Correcte offerte

Garantie van kwaliteit en vakwerk

Goede en vlotte communicatie

Steeds bereikbaar voor en na verkoop

Jong en dynamisch team

STUUR EEN BERICHT

Wij nemen zo snel mogelijk contact op

  Naam

  Email

  Telefoon/Mobiel

  Maak een keuze

  bekijk enkele projecten
  menu
  STUUR EEN BERICHT

   Naam

   Email

   Bericht