Like ons op Facebook

EPDM-daken in regio Lochristi

Indien u graag EPDM-daken laat leggen op uw woning in de wijde omgeving van Lochristi, dan is LM Construct dé perfecte partij voor u. EPDM is een eenlaagse synthetische dakrubber die een uitstekende weerstand biedt tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast kunnen EPDM-daken wel tot vijftig jaar blijven liggen en zijn ze dus enorm duurzaam én kostenbesparend.

Platte
daken

meer weten

Hellende
daken

meer weten

Gevel
werken

meer weten

Dakraam &
koepels

meer weten

Vertrouw op ons voor de plaatsing van EPDM-daken

EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer en heeft de hoogste beschermingsfactor voor zowel nieuwbouw als renovatie. Voor EPDM-daken doen wij al jaren een beroep op VM Building Solutions als fabrikant en dat kwaliteit en zorg voorop staat bij hen, merkt u aan het product dat zij leveren. Ga in zee met ons als uw dakwerker en slaap op uw beide oren. Of u nu EPDM-daken wilt laten plaatsen, of u wilt uw dak laten reinigen, wij klaren de klus met grote precisie!

Reinigen van
daken & gevels

meer weten

Zink &
koperwerken

meer weten

Isolatie
plaatsen

meer weten

Gyproc werken
& herstellingen

meer weten

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u graag EPDM laten plaatsen op uw plat dak? Geen probleem! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 477 37 35 97 of door een bericht achter te laten via ons contactformulier. Wij nemen vervolgens snel contact met u op!

Correcte offerte

Garantie van kwaliteit en vakwerk

Goede en vlotte communicatie

Steeds bereikbaar voor en na verkoop

Jong en dynamisch team

STUUR EEN BERICHT

Wij nemen zo snel mogelijk contact op

  Naam

  Email

  Telefoon/Mobiel

  Maak een keuze

  bekijk enkele projecten
  menu
  STUUR EEN BERICHT

   Naam

   Email

   Bericht