Like ons op Facebook

Platte daken in Lochristi

Met platte daken gebruikt u de ruimte onder uw dak in Lochristi en de wijde omgeving volledig. Er zijn namelijk geen schuine wanden die plaats innemen. Hierdoor geniet u dan weer van een vrije indeling én een moderne uitstraling. Daarnaast is een plat dak ook eenvoudig om te plaatsen, zeker op vlak van timmerwerk! Alleen maar voordelen dus.

Platte
daken

meer weten

Hellende
daken

meer weten

Gevel
werken

meer weten

Dakraam &
koepels

meer weten

De voordelen van platte daken

Onze dakwerker beschikt over jarenlange ervaring wanneer het aankomt op het aanleggen van platte daken. Tijdens deze werkzaamheden raden wij steeds EPDM-daken aan. Deze platte daken kunnen werkelijk alle extreme weersomstandigheden aan en kunnen tot wel vijftig jaar meegaan. Bent u geïnteresseerd? Dan stellen wij met veel plezier een vrijblijvende offerte voor u op. Dat geldt overigens ook wanneer u ons inschakelt voor andere diensten. Zo schakelt u ons ook in voor allerhande gevelwerken.

Reinigen van
daken & gevels

meer weten

Zink &
koperwerken

meer weten

Isolatie
plaatsen

meer weten

Gyproc werken
& herstellingen

meer weten

Ga een samenwerking aan met ons

Wij zijn overtuigd van onze kennis en expertise inzake platte en nieuwe daken, u ook? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of indien u meer wilt weten over wie we zijn en wat we doen. Stuur gerust even een e-mail naar info@lmconstruct.be of bel naar het nummer +32 477 37 35 97.

Correcte offerte

Garantie van kwaliteit en vakwerk

Goede en vlotte communicatie

Steeds bereikbaar voor en na verkoop

Jong en dynamisch team

STUUR EEN BERICHT

Wij nemen zo snel mogelijk contact op

  Naam

  Email

  Telefoon/Mobiel

  Maak een keuze

  bekijk enkele projecten
  menu
  STUUR EEN BERICHT

   Naam

   Email

   Bericht