Like ons op Facebook

Gevelwerken in regio Lochristi

Is het tijd om gevelwerken te laten uitvoeren aan uw woning in de omgeving van Lochristi? Dan is LM Construct dé geknipte partner voor u. Uw gevel laten renoveren is een goede investering. U pakt niet alleen het uiterlijk van uw woning aan, de waarde van uw huis stijgt ook enorm. Lees verder en ontdek waarom u uw gevelwerken aan ons moet overlaten.

Platte
daken

meer weten

Hellende
daken

meer weten

Gevel
werken

meer weten

Dakraam &
koepels

meer weten

Laat al uw gevelwerken aan ons over

Door gevelwerken te laten uitvoeren beschermt u uw huis voor jaren tegen alle weersomstandigheden en kunt u op uw beide oren slapen. Vooraleer onze gespecialiseerde dakwerker aan de gevelwerken begint, ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en wensen. Zo volgt u steeds al onze werkzaamheden, zoals ook het reinigen van uw gevels, en de desbetreffende kosten op de voet. Goed werk begint bij goede communicatie, daar geloven wij bij LM Construct in.

Reinigen van
daken & gevels

meer weten

Zink &
koperwerken

meer weten

Isolatie
plaatsen

meer weten

Gyproc werken
& herstellingen

meer weten

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor werkzaamheden, zoals gevelwerken of het plaatsen van een VELUX? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Bel naar het nummer +32 477 37 35 97 of vul ons contactformulier even in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk meer informatie!

Correcte offerte

Garantie van kwaliteit en vakwerk

Goede en vlotte communicatie

Steeds bereikbaar voor en na verkoop

Jong en dynamisch team

STUUR EEN BERICHT

Wij nemen zo snel mogelijk contact op

  Naam

  Email

  Telefoon/Mobiel

  Maak een keuze

  bekijk enkele projecten
  menu
  STUUR EEN BERICHT

   Naam

   Email

   Bericht