Like ons op Facebook

Een VELUX plaatsen in regio Lochristi

Wilt u graag een VELUX laten plaatsen in uw woning in de omgeving van Lochristi? Kies dan voor LM Construct. Wij staan al jaar en dag klaar om allerlei werkzaamheden tot een goed einde te brengen voor onze klanten, waaronder ook het plaatsen van een VELUX. Lees verder en ontdek welke mogelijkheden wij u aanbieden.

Platte
daken

meer weten

Hellende
daken

meer weten

Gevel
werken

meer weten

Dakraam &
koepels

meer weten

Een VELUX laten plaatsen in uw woning

De kostprijs van een VELUX te laten plaatsen in uw woning, hangt af van verschillende factoren. U kiest bijvoorbeeld uit verschillende materialen, zoals blak gelakt grenenhout of geheeld onderhoudsvrije kunststof en ga zo maar verder. Elk materiaal heeft dan logischerwijs zijn eigen prijskaartje. Wilt u graag eerst meer weten over deze prijs? Dan vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan bij onze professionele dakwerker, zodat u geen onverwachte financiële tegenvallers krijgt. Dat geldt overigens ook wanneer u een beroep doet op ons voor andere diensten, zoals het aanpakken van uw hellend dak!

Reinigen van
daken & gevels

meer weten

Zink &
koperwerken

meer weten

Isolatie
plaatsen

meer weten

Gyproc werken
& herstellingen

meer weten

Laat de installatie van uw VELUX aan ons over

Het plaatsen van een VELUX, of andere gevelwerken, dat is waar LM Construct goed in is. Kies daarom voor onze expertise en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak of voor meer informatie. Bel naar het nummer +32 477 37 35 97 of vul ons contactformulier in. Tot snel!

Correcte offerte

Garantie van kwaliteit en vakwerk

Goede en vlotte communicatie

Steeds bereikbaar voor en na verkoop

Jong en dynamisch team

STUUR EEN BERICHT

Wij nemen zo snel mogelijk contact op

  Naam

  Email

  Telefoon/Mobiel

  Maak een keuze

  bekijk enkele projecten
  menu
  STUUR EEN BERICHT

   Naam

   Email

   Bericht