Like ons op Facebook

Hellende daken in de omgeving van Lochristi

Hellende daken herstellen of renoveren is de specialiteit van LM Construct uit Lochristi. Vooraleer wij overgaan tot onze werkzaamheden op hellende daken, stellen wij een vrijblijvende en overzichtelijke offerte op. Wij geloven immers dat open en transparante communicatie het allerbelangrijkste is bij onze samenwerking.

Platte
daken

meer weten

Hellende
daken

meer weten

Gevel
werken

meer weten

Dakraam &
koepels

meer weten

Wij herstellen hellende daken op een efficiƫnte manier

Hellende daken herstellen en voldoende onderhouden is belangrijk. Alleen zo bent u ervan gegarandeerd dat uw dak nog jaren zal meegaan. U wilt uiteraard niet dat u jaarlijks grote kosten heeft aan bijvoorbeeld uw dakgoten. Naast het herstellen en zelfs renoveren van hellende daken, zijn wij ook gedreven in andere diensten. Zo plaatsen wij op een vakkundige manier een prachtig nieuw VELUX-raam en meer! Ook reinigen wij daken en gevels, waaronder ook uw hellende daken. U merkt het al, onze dakwerker is werkelijk van alle markten thuis!

Reinigen van
daken & gevels

meer weten

Zink &
koperwerken

meer weten

Isolatie
plaatsen

meer weten

Gyproc werken
& herstellingen

meer weten

Vraag naar meer informatie

Wilt u een beroep doen op onze expertise in het herstellen en reinigen van hellende daken en meer? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 477 37 35 97 of door ons contactformulier in te vullen. Bekijk ook gerust even onze eerdere projecten ter inspiratie!


Correcte offerte

Garantie van kwaliteit en vakwerk

Goede en vlotte communicatie

Steeds bereikbaar voor en na verkoop

Jong en dynamisch team

STUUR EEN BERICHT

Wij nemen zo snel mogelijk contact op

  Naam

  Email

  Telefoon/Mobiel

  Maak een keuze

  bekijk enkele projecten
  menu
  STUUR EEN BERICHT

   Naam

   Email

   Bericht