Like ons op Facebook

Nieuw dak in Lochristi

Wilt u een nieuw dak laten plaatsen op uw woning in Lochristi en omgeving? LM Construct vervangt en herstelt al jaren met veel expertise verschillende soorten daken en is dan ook dé perfecte partner voor u. Aangezien transparante communicatie onze hoogste prioriteit is, komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Platte
daken

meer weten

Hellende
daken

meer weten

Gevel
werken

meer weten

Dakraam &
koepels

meer weten

Een nieuw dak laten plaatsen op uw woning

Er zijn verschillende redenen waarom u een nieuw dak nodig kan hebben en daarvoor een beroep wilt doen op écht gespecialiseerde dakwerkers zoals wij. Misschien is uw hellende dak wel verouderd en wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven? Of is uw plat dak aan vervanging toe? Dan raden wij ten sterkste EPDM aan als bedekking. Wij zijn van alle markten thuis en brengen uw dakproject steeds tot een goed einde. Bij het leggen van een nieuw dak komt best wat kijken. Zo bekijken we onder andere of uw dakgoten aan vervanging toe zijn of niet. In alle gevallen, klaren wij de klus op een professionele en efficiënte manier en kunt u op uw beide oren slapen!

Reinigen van
daken & gevels

meer weten

Zink &
koperwerken

meer weten

Isolatie
plaatsen

meer weten

Gyproc werken
& herstellingen

meer weten

Laat uw dak over aan ons

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening of wilt u meer weten of het leggen van een nieuw dak? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel naar het nummer +32 477 37 35 97 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat op!

Correcte offerte

Garantie van kwaliteit en vakwerk

Goede en vlotte communicatie

Steeds bereikbaar voor en na verkoop

Jong en dynamisch team

STUUR EEN BERICHT

Wij nemen zo snel mogelijk contact op

  Naam

  Email

  Telefoon/Mobiel

  Maak een keuze

  bekijk enkele projecten
  menu
  STUUR EEN BERICHT

   Naam

   Email

   Bericht