Like ons op Facebook

LMCONSTRUCT

Dak en renovatiewerken
waarop u kan VERTROUWEN

Wij helpen u bij dakwerken en meer in Lochristi

Bent u op zoek naar een professionele dakwerker die al uw dakwerken en meer in de wijde omgeving van Lochristi uitvoert! Dan klopt u het beste aan bij LM Construct! Bij ons staat communicatie steeds voorop. Zowel voor als na de verkoop staan wij steeds klaar voor advies op maat van uw dakwerken. Ontdek de diensten die wij voor u in petto hebben.


Hellende
daken

meer weten

Platte
daken

meer weten

Gevel
werken

meer weten

Dakraam &
koepels

meer weten

Reinigen van
daken & gevels

meer weten

Isolatie
plaatsen

meer weten

Zink &
koperwerken

meer weten

Gyproc werken
& herstellingen

meer weten

De dakwerken waarin wij u ontzorgen

Onze dakwerker wijt zijn aandacht en tijd volledig aan u, wanneer de dakwerken uitgevoerd worden. Onder dakwerken kunt u gerust de volgende diensten verwachten:

En nog veel meer! Wilt u eerst graag meer weten over wie we zijn en wat we doen? Bekijk dan gerust even onze eerdere projecten ter inspiratie, zodat u een beeld kunt vormen bij onze aanpak. Wij stellen graag voor u een vrijblijvende en transparante offerte op, zodat u nooit voor onaangename financiële verrassingen komt te staan en u al onze werkzaamheden op de voet kunt volgen.

Maak een afspraak

Wilt u graag een beroep doen op onze dakwerker voor al uw dakwerken en meer? Aarzel dan zeker niet en maak vandaag nog een afspraak. Wij beschikken over jarenlange ervaring en ontvangen keer op keer de beste reviews. Klanttevredenheid, daarvoor doen we het! U staat steeds garant van kwaliteit en vakwerk wanneer u ons jonge en dynamische team inschakelt. Hopelijk mag onze professionele dakwerker u binnenkort verwelkomen!

 

Correcte offerte

Garantie van kwaliteit en vakwerk

Goede en vlotte communicatie

Steeds bereikbaar voor en na verkoop

Jong en dynamisch team

STUUR EEN BERICHT

Wij nemen zo snel mogelijk contact op

  Naam

  Email

  Telefoon/Mobiel

  Maak een keuze

  bekijk enkele projecten

  Dit zeggen onze klanten

  menu
  STUUR EEN BERICHT

   Naam

   Email

   Bericht